Saturday, May 23, 2009

..::i call u xangkat!!::..

video

'kantoi'

...very nice song from zee azi...konsep cam ala2 yuna gak..now femes d kat US...

Wednesday, May 20, 2009

..::tengkorak bersidang::..

persidangan meja bulat pinkosh2 inchik2 tengkorak...

...tanda mercu kebosanan...



comel plak aku tengok tengkorak2 nie..huhuu~~...ada inchik nyet2..ada inchik mikus..ada inchik kancil...act, kitorang dh start kebosanan kat ofis tue..dah 2 hari kene mengemas store...so banyak lar benda2 xbrape nk berfaedah yang terhasil hari demi hari...
baru kerja seminggu dah rasa cam sebulan..bila nk habis nie...wargHhhh~~~

..::sup tulang paus..::..jarum vs ameyra::..


kalau dh namaya bosan, sumer benda pon dijadikan mainan...this one khas buat cik lave sunny @ ameyra..hasil kjer beliau bersama jarum entomologi n bakat xbrape nk kreatif yang terpendam dikala kebosanan kat ofis td telah aku editkn...huhu...esk wat bentuk lain plak erk~~

**************
ini tulang2 inchik paus..sebesar2 alam ni baru part kepala jer....beliau sangat mucuk OK!!! ni pic time proses merebus untuk menyingkirkan kesan2 degil @ daging2 yang terselit2 kat inchik paus..lepas tue baru buley cuci2..berus2...huu~~


*ari khamis ni kene cuci tulang ikan paus nie....euwww~~

saper nk join cepat kembangkan idong laju2...


Tuesday, May 19, 2009

..::ofis..ofis::..

sudah berada kat ofis sejak pukul 7.30am..sampai sekarang xstart lg kerojenyer..penat dah menunggu nie....dah selamat menelan sebungkus nasi letak di pagi hari td..maka mata pun semakin kuyu layu dan sayu~~~~
*ngidam nk makan nasi lemak pak cik ishak kat pasar malam syek 1....huu~~
*nk ABC d'Sharifah jgak....aishhh~~

Monday, May 18, 2009

..::yok kerja yok!!!::..

keroje..keroje..keroje yang banyak~~~

daku adalah sedang berPRAKTIKAL sekarang untuk 2 bulan...
aku wat praktikal @ latihan indutri di MUZIUM ALAM SEMULAJADI kat persint 15, PUtRajaYa...act, tempat ni xbuat opening pon lagi...bulan 10 nanti baru nk wat opening..so, tugas aku n geng-geng yang lain kene setup macam2 benda dalam muzium ni..banyak keroje sangat2 beb..huhu~~ keroje cam biasa lar dari 8am sampai 5pm..balik2 keroje memang terus kejar katil+bantal mucukk~~
sangat memenatkan!!!! TAPI beshhh~~~~ *..tiap2 hari menghadap menatang2 yang bernama insects..belek2..bagi nama..cucuk2..isi2 borang inventori..bla2...*...1st week yang lepas kami2 dah berjaya naming n identified 30o0++ miss laPidoptera @ cik rama2..*..kami hebat! yeay!!!..*







*...arinie seharian duduk dalam store..mengemas2 macam2 jenis+spesies spesimen..*..ni lar antara objek2 best yang ada dalam muzium yang jadi mainan kitorang sekarang..*
*seRoNOk2*

..::ana yasmin::..

hye~ hye~ hye~
lama sangat rasanya dah xupdate blog nie after habis final exam aritue...
banyak sangatlah peristiwa2 yang macam best yang dh berlaku...
tapi yang paling best "aku dah dapat anak buah baru!!!".....maka aku telah menjadi mak cik @ cik wawa buat kesebelas kalinya..YEsS!!dah cukup 1 team bola sepak..huhuhu...my lovely sis (kak yatie) selamat melahirkan hari isnin (11 mei 2009) aritue..baby itu sangat comelllllll~~~ ~ana yasmin~